Kontakt

Kontaktformulär

Fyll i kontaktformuläret eller kontakta mig enligt uppgifterna längst ner på sidan.

 
 
 
 
 

Kontakta mig gärna!

Kontorsadress:

Marja Beckman

 

Frippes kontor

Cedergrensvägen 34

126 36 Hägersten

Sweden

Om mig

Jag föddes söder om Stockholm på 1970-talet. När jag var tre år flyttade vi till Barkarby norr om stan. Nu har jag flyttat tillbaka till Söderort (Västertorp) och det var som att komma hem.

 

Min mamma föddes i en liten by utanför Tammerfors i Finland medan min pappa växte upp i Göteborg och Stockholm. Tyvärr pratade mamma aldrig finska med mig och mina bröder. Hon har förklarat det med att hon då bara hade svenska vänner, och eftersom hon kom till Sverige som barn på 50-talet var hennes finska inte så bra.

 

Jag har arbetat som journalist sedan jag tog studenten i början av 1990-talet och har gått den långa vägen med praktikplatser och arbete på lokaltidning. Senare i livet har jag läst bland annat skrivarkurser och litteraturvetenskap. Jag har fortfarande en dröm om att bli författare och skriver och läser så mycket jag hinner.

 

Jag brinner också för sociala frågor, skola och utbildning, rättvisa och jämställdhet. Jag försöker hitta något intressant i alla människor jag möter och jag är en bra lyssnare.

 

Idag bor jag med min musicerande ljusteknikersambo Daniel och våra två barn Eyvind (född 2007) och Ninja (född 2012). Livet med barnen upptar förstås mycket av min tid.

 

Det har aldrig funnits några alternativ för mig –det enda jag har varit riktigt bra på är att skriva och teckna, så jag kommer att fortsätta att skriva oavsett vad som händer i branschen i framtiden.

 

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

PRIVACY STATEMENT | TERMS & CONDITIONS